Drobnost, ale s velkým využitím


Ano, je tomu přesně tak. Suchý zip je už téměř sto let velmi důležitou součástí našich životů. Jeho vynalezením se ulehčila práce nejen švadlenám, ale také obuvníkům, brašnářům a výrobcům hraček. Jak vidíte, nezdá se to, ale jeho využití je opravdu obrovské. Suchý zip se skládá ze dvou částí, z nichž jedna je tak zvaně sametová, posetá drobnými očky a druhá je drsnější, plná droboulinkých háčků, díky čemuž k sobě obě části dokonale přilnou a pevně drží a to i přesto, že je lze velmi lehce zase odtrhnout od sebe.

suchý zi

Jak již bylo řečeno, jeho využití je opravdu velké. V dnešní moderní době vidíme nejčastěji tohoto pomocníka na dětské obuvi, velmi pomáhá malým dětem k soběstačnosti v době, kdy si ještě nevědí rady s tkaničkami. Dále častou součástí nejrůznějších batohů, kabelek a hlavně dětských peněženek. Ovšem tím výčet jeho využití stále nekončí. Je velkým pomocníkem u protetických pomůcek, stahovacích pásů a dalšího zdravotnického vybavení. No a v neposlední řadě pomáhá při výrobě bezpečnějších hraček pro děti jako jsou třeba šipky nebo trénování házení a chytání míčku a podobně.

terč suchý zi

V naší široké nabídce najdete suchý zip hned v několika různých provedeních. Na trhu je opravdu obrovský výběr jak v šířkách, tak také v barvách. Také je možné si už zakoupit přesnou délku nebo si jej pořídit v různých tvarech, jako jsou třeba kolečka či čtverečky. Kromě tohoto velkého pomocníka si v naší nabídce vyberete z mnoha dalších pomocníků a to nejen pro švadleny, ale také pro milovníky ručních prací, jako je například háčkování, pletení, tvorba dekorací či vlastních šperků a podobně. Troufáme si řídi, jsme největším internetovým obchodem s galanterií, a tudíž víme naprosto jistě, že i Vy si u nás zaručeně vyberete a najdete všechno potřebné ke své práci. Tak už na nic nečekejte a přijďte k nám.